Bejelentés


ezoteriaezotv Ha nem szereted a meglepetéseket, ismerd meg a jövőd!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

EZO.TV


Az EZO.TV a világ vezető ezoterikus élő TV műsorokat gyártó társasága, dinamikusan fejlődik, bővül, havonta már több, mint 750 óra élő adást sugárzunk világszerte. Adásainkban kiváló képességű és szakmailag elismert jósok, jövendőmondók, asztrológusok, látók és gyógyítók válaszolnak hívóink kérdéseire és tanácsokkal segítik őket bármikor, amikor szükség van rájuk.

Az EZO.TV telefonos tanácsadó vonala éjjel-nappal hívható, folyamatosan az Ön rendelkezésére áll.

Szakembereink a legkülönbözőbb ősi és sokszorosan bevált módszerek avatott mesterei. A hét minden napján, a nap 24 órájában készek arra, hogy segítsenek megválaszolni mindazokat a kérdéseket, amelyek a leginkább foglalkoztatják Önt.

A vágy, hogy megtudjuk mit hoz a jövő, minket, embereket mindig is izgalomba hozott. Hogy mi történik holnap, mégsem tudhatja senki pontosan. A jóslás – a jövő megismerésének tudománya – egyidős az emberiséggel.


Választhat napi, heti, havi vagy tematikus horoszkópjaink közül. Tudjon meg mindent mi vár Önre csillagjegye szerint!


ESOGURU.COM


Nézze élőben az ezoteria nagyjait a saját képernyőjén!


Az EsoGuru.com weboldal a világ minden tájáról közvetíti a legismertebb, vezető spirituális tanítók előadásait. Az EsoGuru.com azzal a céllal jött létre hogy az ezotéria, a spiritualitás és az öngyógyítás legbefolyásosabb személyiségei élőben a számítógép képernyőjén keresztül szólítsák meg a hétköznapi embereket, legyenek bárhol is a világon. Küldetésünknek tekintjük, hogy a vallástól, hittől, kultúráktól és a tudatosság szintjétől függetlenül mindenkihez eljuttassuk ezeket az üzeneteket. Az EsoGuru nem csupán kiváló minőségű internetes közvetítést kínál, hanem egyúttal lehetőséget teremt a közösségi élmény átélésére a nívós előadásokon keresztül. Eddig legsikeresebb internetes közvetítésünk a Dalai Láma 2010-es budapesti látogatásához köthető, amikor több mint 70 országból 40.000 ember nézte tanításait, imáját és áldását az esoguru oldalán. Mindez a helyszínen a dalai Lámát hallgató 20.000 érdeklődőn kívül.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!